Yeni Yönetim Kurulu 29.01.2022 tarihinde Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda seçildi.

Sayın üyelerimiz,

Fleboloji Derneği Yeni Yönetim Kurulu 29.01.2022 tarihinde Radisson Otel, Şişli’de düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda seçilmiştir. Yönetim kurulunun kendi arasındaki organizasyonu aşağıdaki şekilde gerçekleşmiştir:

Prof. Dr. Adnan Taner Kurdal
Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Prof. Dr. Erdal Aslım
Vascular Solutions Clinic, İstanbul

Prof. Dr. Suat Doğancı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Sayman
Doç. Dr. Ali Aycan Kavala
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Üyeler:
Prof. Dr. Alptekin Yasım
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Doç. Dr. Emir Cantürk
Medipol Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Doç. Dr. Umut Serhat Sanrı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi

Bu seçimle görevini devreden başkanımız Prof. Dr. Serdar Bayrak’a ve genel sekreterimiz Op. Dr. Aybanu Gökçen’e Fleboloji Derneğine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Fleboloji Derneği Yönetim Kurulu adına,
Prof. Dr. Adnan Taner Kurdal